''Ieder interieur is identiek en verdient het om

tot in de detail te worden vormgegeven''

Monique Goossens | Moid ontwerpt maatwerk interieurconcepten afgestemd op de wensen van gebruiker en bezoeker. Haar visie om het interieur van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen identiteit te geven is een van de drijfveren die haar opdrachtgevers begeleid naar het perfecte eindresultaat. 

 

Monique is afgestudeerd als interieurvormgever aan de hoge school van Thomas More Mechelen. Na een aantal jaar werkervaring en haar studie is ze in 2018 gestart onder de naam Moid | design with identity. 

 

Tijdens het proces wordt er rekening gehouden met alle ontwerp-aspecten. De basis zorgt voor zuivere kracht en zichtlijnen, de logische routing voor praktisch gebruik en de detaillering voor een compleet plaatje. Door een goede en gebalanceerde positionering van kleur, materiaal en structuur zal decoreren geen noodzaak meer zijn.

De ontwerpen van Monique worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse, minimalistische en moderne invloeden waarbij het interieur de gewenste beleving zal geven aan eindgebruiker en bezoeker.

 

Wilt u graag meer weten over haar ontwerp-methodiek en de diverse diensten, zoals onder andere plananalyse, lichtplan, maatwerk meubel ontwerp, prijsaanvraag, planning, aanbesteding en afbouwbegeleiding? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en ervaar de voordelen van interieurvormgeving, goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. 

 

 


Interieurvormgeving

www.moid.nl | Monique Goossens | 0653998151

 KVK Eindhoven: 72460520 | @moidinteriordesign